Anne Greiersen

ANNE GREIERSEN

Kort fortalt

  • Født i 1969
  • Bor i København
  • Tjek mit cv på LinkedIn.

Anne Greiersen er certificeret parterapeut, sexolog og elsk-dig-selv-coach

Anne har en baggrund som sygeplejerske og sundhedsplejerske, med efteruddannelse i parterapi og sexolog, og en overbygning i sundhedsantropologi fra København Universitet. Hun har adskillige coach-, leder- og supervisionsuddannelser i bagagen og har haft en lang succesrig karriere som leder inden for det offentlige.

Anne har udviklet MønsterBryderEffektens 7 trin (MBE), hvilket du kan læse mere om i bogen “Fra ikke-succes til succes med MønsterBryderEffekten”. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du får viden og værktøjer til at bryde destruktive mønstre, så du kan stå stærkt i dit jeg og realisere det liv, du drømmer om.

Det kræver ikke to mennesker at få et lykkeligt liv. Det kræver kun ét menneske: dig! Og det er netop det, Anne hjælper dig med som parterapeut og elsk-dig-selv-coach at nå frem til.

De fleste mennesker bruger det meste af deres voksenliv på at få deres kærlighedshul fyldt op udefra, af andre mennesker, mad, alkohol, shopping, fitness, eller hvad der nu har virket for dig. Kun for en dag at opdage, at det ringer hult, kærlighedshullet er ikke fyldt op, det er der stadig. Nu gør du dig ekstra umage, du giver mere end du har, og lige lidt hjælper det. STOP, kærlighedshullet er dit hul, og det er kun dig, der kan fylde det op.

I individuel parterapi/sexologi og elsk-dig-selv-coaching samt i mine online kurser får du værktøjer, øvelser og udfordringer, som hjælper dig tilbage på sporet. Når du først har lært at fylde dit eget kærlighedshul op, er det ’let’ at fyrre op under kærlighedens flamme og realisere det liv, du drømmer om.

En privat session koster kr. 1.075,- inkl. moms. – Du kan også købe klippekort på 3 sessioner, læs mere her 

Når du booker 3 samtaler, indgår du i et forløb hvor du kontinuerligt får support og sparring på de problematikker og mønstre, du ønsker at ændre i dit liv. Flere samtaler sikrer større effekt og tid til at ændre på unoderne og gå efter det liv, du drømmer om.

Et forløb kræver noget af dig. Jo større indsats og ærlighed, desto større er dit udbytte. Du får udvidet dit perspektiv og lærer at se tingene på nye måder. Individuelle sessioner er et sted, hvor intet er rigtigt eller forkert – ordet er frit. Ingen fordomme og ingen færdiglavede svar, her handler det om DIG og dine ønsker og drømme.

Kontakt Anne direkte på mail@annegreiersen.com eller på mobil 53601234.

#gamechanger #elskdigselvduvilelskedet #nybegyndelsehverdag #dagO

Velkommen til, Anne Greiersen